0
Illustrations

Kolibrie art prints

Toen ik net mijn nieuwe iPad binnenkreeg, heb ik meteen Procreate gedownload en ben ik gaan oefenen met het digitaal illustreren. Ik deed een challenge en maakte elke dag een illustratie van een vogel. Het was heel leuk om te doen en elke dag ging het een stuk makkelijker. Deze twee kolibries waren mijn favorieten, daarom heb ik er art prints van laten drukken en besloot ik ze te verkopen in mijn shop!

Ze zijn geprint op 180gsm Archival gecoat Matt Art papier en zijn 10 x 15 cm. Perfect formaatje om mooie lijstjes voor te vinden!

Het is een Tufted Cocquette (Lophornis ornata) en een wine-throated kolibrie (Atthis ellioti).

The set of prints
Tufted Coquette
Wine-Throated Hummingbird

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.