0
Illustrations

The Dainty Planet

Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met deze illustratie. Het staat voor alle flora en fauna op onze kwetsbare planeet. Ik ben van jongs af aan al bezig met de natuur en de laatste tijd probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met onze planeet. Ik probeer mijn volgers op mijn persoonlijke Instagram Dainty Dream te inspireren om vegan en vegetarische recepten uit te proberen, koop geen plastic speelgoed voor Zoey (soms krijgt ze wel eens wat of ik koop wat bij de kringloop) en probeer zoveel mogelijk plastic vrij te shoppen/leven.

Deze illustratie is nog een herinnering om goed voor onze planeet te zorgen, we hebben er immers maar één!

Ik heb van deze illustratie art prints te koop in mijn shop in 2 formaten: A4 en 20 x 20 cm.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Petra
    19 april 2020 at 16:11

    Je bent goed bezig lieverd

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.